Livet är störtkul!

Igår hade jag och mamma en riktigt härlig dag. När hon hämtade mig hade hon stekt pannkakor och packat en väska med badsaker. Vi skulle till badhuset!!! Jag blev jätteglad! När vi kom dit var vi nästan ensamma i barnpoolen. Först åt vi pannkakslunch och sen badade vi. Jag tyckte att det var så roligt att jag skrek rakt ut av förtjusning! Efter badet bastade vi och åt banan. Det var meningen att vi skulle hälsa på på mitt gamla dagis efter badhuset men jag somnade i bilen så vi fick åka hem.

Idag är det en ny härlig dag. Det började med att vi hade fredagsmys på dagis. Vi åt popcorn och såg på Barbapappa i soffan. Och nu är det snart dags att åka till Lekstunden tillsammans med Fabbe och hans mamma. Vilken dag, och klockan är bara halv ett.

Trevlig helg!

                        


Hej då Stormhatten, nu kommer jag Gräshoppan!

Men jag glömde ju berätta att jag har slutat på mitt gamla dagis. Det är väldigt tråkigt för jag saknar mina fröknar och mina kompisar jättemycket. Mamma och pappa saknar dom också, nästan lika mycket som jag. Men som tur är så är mina nya fröknar också snälla. Och det finns många roliga barn att leka med. Jag har lärt mig en ny sång på dagis. Den går så här:

Bä bä vita lamm
gick på resturang
Vet du vad han gjorde
bajsa under borde
Usch och fy
Usch och fy
Usch och fy

Då passade jag på att lära alla barnen min och mormors sång - Ekorrn satt på toa. Då blev jag poppis! Det gäller att ha några ess i skjortärmen...

Lek och stoj!

Åh vad det är roligt att leka! Jag leker nästan hela tiden, men det är roligare när man har någon att leka med. Astrid är en bra lekkompis. Vi har väldigt kul tillsammans. När dom var här i julas klädde vi ut oss. Jag var Tingeling och Astrid var prinsessa. Vi hade så kul att Astrid inte ville åka hem.


Simsalabim!


Vi byggde en koja i vår myshörna.


En dag var vi på Lekstunden tillsammans med Erik och Amanda. Jag försvann nästan bland alla bollar. Imorgon ska jag dit igen tillsammans med Fabbe och hans mamma.


Klätterapa!


Jag fick en rosa käpphäst av Adde i julklapp och en svart av mamma och pappa. När han och Sophie var här lekte vi jättelänge med mina hästar. Efter en stund tröttnade jag men Adde ville bara fortsätta att rida, runt, runt, runt....


Mammas älskade lilla tjej

Igår när jag och Matilda har släckt lampan och ligger i sängen efter att ha läst Bamse en lång stund säger Matilda
 - Mamma, du och jag är kompisar va? Du älskar mig. Och jag älskar dig.
Vi älskar varandra...

Sånt kan ju smälta vilket hjärta som helst, eller hur? 

RSS 2.0