Grattis Fabbe på 1-årsdagen!!!

Mycket har hänt sen jag bloggade sist. Jag har varit på kalas hos min kompis Fabbe som fyllde ett år. Tyvärr glömde mamma kameran så vi kunde inte ta några kort. Men det var ett väldigt roligt kalas. Vi åt tårta och lekte mad Fabbes nya leksaker. Smilla var också där. När jag såg henne blev jag jätteglad och gav henne en stor kram. Sedan myste jag lite i hennes mamma Jonnas knä och busade med hennes pappa Jeppe.

På kvällen var det mamma och pappas tur att busa med Jeppe och Jonna men först skulle de använda de där lapparna som pappa fick i present. Tydligen var de jätteroliga för mamma och pappa hade skrattat jättemycket. Jag sov hos mormor och morfar istället. Där målade jag med vattenfärg, badade skumbad, läste sagor och dansade till Melodifestivalen. När vi mamma och pappa hämtat mig byggde vi en koja i vardagsrummet.














Pappa var också med i kojan. Han lyckades till och med titta på ett kort trots att det var blixt. Det gjorde inte jag. 

Hej då!


Pappa fyller år!!!

Jag har ju glömt att berätta att pappa har fyllt år. Han sa att han fyllde 23 men jag vet inte riktig. Tyckte det lät gammalt... Men när man fyller år får man presenter och äter tårta. Av mig och mamma fick pappa två papperslappar som det stod Henrik Schyffert på. Dötråkig present tyckte jag... Men tårtan var jättegod. Jag har tjatat på mamma att hon skulle baka tårta i flera dagar nu men hon säger bara nej.

Det var en jätterolig kväll. Jag busade och härjade för fullt. Man måste ju underhålla sina gäster. Jag sprang fram och tillbaka i säkert en timme och skrek "Tilda springer". Ibland försökte jag få med mig andra att springa. Håkan bara satt där hur mycket jag än tjatade men Lena, Sophie och mammafarmor sprang för fulla muggar. Ibland när jag kände att festen lamnade av sprang jag in i rummet och skrek "Alla springa!". Det var skoj! 


Här är jag i min fina klänning!


Håkan, Lena, mammafarmor och morfar väntar på att få tårta.


Pappa tycker mycket om min mormor.


Tårta, tååårta! Mums! Det tyckte g-mormor Greta också.


Sophie är min tuffa moster. Henne kan man leka hur
mycket som helst med utan att hon tröttnar.


Aaaj...

Det var ju inte alls kul att ta spruta. Det gjorde jätteont och jag skrek högt i protest, men det hjälpte inte ett dugg... Men när det var klart fick jag ett plåster på armen. Det var lite spännande och jag ville att alla skulle veta vad jag gick igenom. Bland annat så gick jag fram till en tant i affären och sa att "Tilda ledsen", "Tilda plåster". Jag tror att hon tyckte väldigt synd om mig...

När jag kom hem hände nåt kul! Jag hade fått paket på posten. Det var från Smilla. Hon hade gjort en jättefin teckning och pärlat en flicka till mig. Då blev livet lite bättre igen...

På lördagen hände nåt annat kul! Först var vi ute på Skutberget och grillade korv och lekte i snön tillsammans med Sophie, Lena och mormor. Sen när jag kom hem åkte pappa och köpte en spis till mig! En alldeles egen!!! Den är så rolig att leka med så jag vill nästan inte göra något annat. Mormor kom hit med lite grytor och annat kul så nu kan jag laga mat till hela familjen!!! 



- Tilda plåster där...




RSS 2.0