Astrid och jag

Som nästan alla vet så har jag en bästis som heter Astrid. Vi leker nästan varje dag. Om vi inte leker hemma så leker vi på dagis. En dag skulle jag och mamma hämta Astrid på dagis och passa henne. Jag blev väldigt glad när jag fick veta det. Jag hoppade ur sängen och sprang till dörren och sa "Vi måste skynda att hämta Astrid från dagis". Men det var visst inte förrän nästa dag. Jag blev jätteledsen och ville inte alls lägga mig och sova. Nästa dag väntade jag och väntade på att klockan skulle bli två och vi kunde gå. Tillslut var det dags och vi gick och hämtade Astrid och Willes dubbelvagn. Det var spännande att sitta i en så stor vagn. När vi kom till dagis blev Astrid också jätteglad för hon hade väntat på mig med. Jag mamma och Astrid gick till Mariebergsskogen och nu ska ni få se på allt roligt vi gjorde!



Hur spännande det än var att åka stor vagn så ville vi gå hela vägen.





Vi tittade på många olika sorters djur. Här tittar vi på fåren.


Efter ett tag gick vi till lekparken och grävde i sanden.


Man blir törstig av att gräva så vi satte oss på en bänk och drack
en festis medan mamma köpte biljetter till tåget!



Tåget är ju jätteroligt!!!


Tuff tuff tuff...


På vägen hem var det skönt att få åka vagnen
för vi var ganska trötta båda två.



Det är skönt att ha en vän...

Vi ska flytta in i ett hus!

Mamma och pappa har varit alldeles snurriga i några dagar. Jag tror att det är för att vi har varit och sprungit i en stor fin trädgård där det ligger ett vitt hus. Mamma och pappa säger att vi ska bo här. Det var en massa andra människor där som också trodde att de skulle bo där. Men de ska de inte, för det ska vi!!! Det hjälpte nog att jag sprang omkring som bara mildavildatilda kan i trädgården och ropade att "Det är Tildas hus, Tilda ska bo här".



Jag har fyllt två år!!!

Jag har blivit en stor tjej! I onsdags fyllde jag två år. Det var väldigt spännande. Jag hade förberett mig genom att leka kalas med nallar och alla som ville vara med i flera veckor så jag visste precis hur det gick till. Man äter tårta, får paket och så sjunger alla "Ja må hon leva". Jag vaknade på morgonen av att mamma, pappa och farmor (hon hade varit här och passat mig i några dagar medan mamma och pappa jobbade) sjöng för mig och hade massa paket i famnen. Tydligen hade dom sjungit ganska många gånger innan jag vaknade.


Så här många paket fick jag på morgonen!!!





Jag fick ett musikset av Smilla!!! Hurra så kul!


Jag fick även en docksäng, en traktor, kläder, ett par skor, pussel, "Fem myror...-serien" och mycket mer.


Så här söt var jag när jag åkte till mormor och morfar för att ha kalas i deras trädgård. Jag har på mig mina nya skor.


När jag kom stod mormor och blåste såpbubblor på mig.


Det vankades fler paket. Av mormor och morfar fick jag en ny bondgård med massor av djur.


Av mobo Peter fick jag en synt och en alldeles egen gitarr! Nu ska jag träna så jag blir lika duktig som Peter!


Mamma hade bakat en jättegod tårta!





G-mormor Greta ville också gå på kalas. Av henne fick jag kläder och ett paraply!








Fem myror-serien och traktorn var från farmor och farfar.


Av mammafarmor fick jag mer kläder och en liten teservis med prinsessor på. Nu kan jag bjuda Astrid på tekalas.


Mammafarmors tvillingbror Sigvard och hans Margit kom hela vägen från Skåne för att fira mig. Dom hade köpt lego!!





Sophie kom såklart och av henne, Jenny och Rikard fick jag....


....en alldeles egen hoppborg!!!! Oj så skoj!


Dagen efter min födelsedag hade jag barnkalas. Mina gäster var såklart Astrid, Willman och Fabbe. Vi hade jätteroligt! Vi stora tjejer fick sitta själva i mitt rum och äta tårta vid mitt bord. Jag fick pussel, en spargroda och en bok. Håkan och Lena var på semester så dom firade mig idag. Jag fick ett doktorset och en CD-skiva, men nu är det nog slut på paket. Jag undrar hur länge det är kvar till julafton...

Tack för alla fina och roliga presenter! Jag hade en toppendag!
Kram

Mina kusiner

Pappa och jag har varit nere hos farmor och farfar under semestern och träffat mina kusiner. Jag saknade mamma en hel del men hon var tvungen att vara i skolan och hjälpa barnen så pappa och jag fick åka själva. Resan dit gick jättebra - i 45 minuter. Sedan tyckte inte jag att det var så kul längre. Tur att pappa kunde stanna bilen så jag fick glass. Sedan orkade jag fortsätta bilresan. Nästa stopp gjorde vi vid Smillas farmors sommarstuga där jag fick hoppa från bryggan och busa med Smilla och Buster. Det var jättekul!





Hos farmor och farfar lekte jag kurragömma, åt smultron, hoppade studsmatta och spelade gitarr (jag kan inte säga ukulele) tillsammans med min kusin Emil. Mina stora kusiner Johan och Victor var också där men de spelade Nintendo DS nästan hela tiden. Johan, Emil, pappa och jag var på äventyr också; vi var ute och gick i skogen bakom stugan. Vi hittade jättemycket smultron som Johan och Emil plockade åt mig. Det är skönt att vara släktens huvudperson och prinsessa som alla tar hand om och passar upp på! :-D

Så här bra är jag på att sjunga och spela;


Frukost i solen


      


RSS 2.0