Myspys med Matilda

På sistonde har jag myst massa med mamma och pappa, men mest mamma för pappa jobbar en del. För att påminna mamma om var han är så säger jag ganska många gånger per kväll att "pappa jobbar". I fall hon skulle glömma... Men när han är hemma så säger jag "pappa hemma" istället.


Hmmm... Hur var det man gjorde nu igen när man läste böcker..?

 


Jag provar med tänderna istället!




Mamma och jag myser.




  



Här klär jag ut mig till ett rosa spöke. Då springer jag runt och ropar "Buuu!




Så här älskar jag att mysa - Med en filt knuten omkring mig, sittande i min
fotölj och se på Bambi.

Min mamma har tagit examen!!!

Det betyder att det kommar massa vänner och släktingar hem till en och man får presenter och äter tårta. Sen var det nåt om att man blir fröken också men det vet jag inget om. Vi hade i alla fall jätteroligt. Det stod massa snaks på bordet och jag passade på att norpa åt mig ostbågar. När mamma ställde bort dom tog jag salta pinnar istället och skrek HA HA så högt jag kunde. Dom kan inte lura mig... Sen åkte jag, mamma, pappa och mormor upp till Uni... Unisit... Mammas skola och tittade på gubbar som pratade och några som dansade och sjöng. Det var kul i början men inte i 1 ½ timme...! Men när vi kom hem kom det massa folk hit och jag öste och underhöll (tillsammans med Astrid, Wille och Fabbe) hela kvällen ända tills det var dags att följa med mormor och morfar hem och sova.


   - Ha ha!!


   Mormor, mamma och jag



 Mamma fick rosor av pappa...



   ...dom var nästan lika höga som jag

Mera *raaap*

Vår lilla tjej tycks ha fått pappas humor (eller är det mobos..?)

Ikväll satt jag (mamma) och Matilda och åt lite kvällsmat bestående av smörgås och mjölk. När Matilda började bli mätt ville hon bara sitta småäta lite pålägg (nåja, trycka in ost med båda händerna men ja ja...) Hon har börjat prata väldigt mycket i tvåordsmeningar och sa "Mer ooost" istället för bara "Meeeer".  Eftersom hon var så duktig och kunde be om vad hon ville ha så fick hon massa beröm. Det ledde till att hon sa "Mer ost" ungefär 10 gånger på rad tills hon avbröt sig själv med att rapa precis "på" ordet ost. Hon (och jag) började skratta jättemycket. Då är hon så himla rolig att hon gör om meningen och säger "Mera *raap*"  "Mera *raap*". Då skrattade jag naturligtvis ännu mer och sen sa hon det under resten av kvällen. 

Det är fantastiskt kul med småbarn... :)


Nu är jag trött på den här vintern... Jag vill åka på solsemester!


Min pappa är så rolig...

...igår satte han mina strumpbyxor på huvudet och lekte kanin. Jag skrattade jättemycket!
   "Jag är en liten kanin..."

Jag har fått en alldeles egen fåtölj!!!


 Här sitter jag och tittar på mitt favoritprogram; Fåret Shaun, så ofta jag får.

Vår dotter läser SvD Kultur


   Vår kutiverade lilla tjej...

Ett år har gått...

Jag måste ju få inviga det nya året med att färska upp minnet för hur vår lilla solstråle såg ut för ungefär exakt ett år sedan.


   Bus Matilda


   Med hatten på sne..


   En glad lietn tjej redan då!


   Nybadad och go!

Vi kan inte göra annat än att hoppas att det nya året kommer att vara lika fantastiskt, roligt, spännande och utmanande som 2008 har varit. Vi önskar Er alla ett år fyllt av många glada skratt och goa kramar!

Kram från Oscar, Frida och Matilda 

Gott Nytt år!



Idag var sista dagen det här året, säger pappa. Det var jättekallt och klart väder så mamma och pappa släpade med mig ner till Mariebergsviken där folk sprang omkring ute på det frusna vattnet. Vi drack varm choklad och åt lussebullar innan pappa åkte skridskor och drog mig i pulka. Det var ganska kul men sen blev jag kall och ville gå hem. Jag vrålade så högt och länge jag kunde tills mamma och pappa gick hem med mig. Mamma och pappa trodde tydligen att jag var pigg och kry igen men det var jag tydligen inte...



På kvällen kom min kompis Smilla och hennes föräldrar och lekte med oss. Smilla och jag somnade ganska tidigt eftersom jag var lite varm och trött, så vi slapp höra våra föräldrar dricka druvjuice och spela spel halva natten...

Gott Nytt år!


Pappa säger att mamma såg ut som en hippie kvällen innnan nyår när
de "tränade" på spelet. Det vill jag också bli när jag blir stor för mamma
såg jätterolig ut.

RSS 2.0