Min mamma fyller år idag

Idag fyller min mamma år. Hon har firat dagen med att sova och ha ont i huvudet. Jättekonstigt. Släkten har varit och ätit världens kladdigaste chokladtårta och mamma och jag har fått paket. Pappa fick baka och koka kaffe.

När alla hade åkt hem så gick mamma, pappa och jag till lekplatsen och körde lite buss.


..

Det är kul att köra buss...


Smillas treårskalas

Igår åkte vi ut till Högboda för att fira Smillas treårsdag. På vägen ut åt jag ett äpple som nästan var större än jag.


..

Smilla fyllde år i torsdags så vi firade henne med kalas i går. Grattis Smilla!

...

Jag fick ha en egen partyhatt, den satt på i säkert två sekunder...

Jaha, då har man varit sjuk igen...

...då är det tur att man har en snäll farmor som kommer och tar hand om en. Jag har inte varit sjuk som man brukar vara, snorig och så, utan jag har bara haft prickar som tydligen smittar. Då får man inte vara på dagis utan måste vara hemma. Mamma och pappa hade inte tid att passa mig hela veckan så därför kom min farmor och tog hand om mig på dagarna. Vi har haft jättekul! Vi har varit ute mycket och byggt sandkakor, tittat på djuren (vi såg en gris som kissade jättelänge), läst böcker och mycket mer. 
Hoppas vi ses snart igen farmor!

Jag har vatt suk - igen...

Jag har varit magsjuk och spytt i helgen. Det är inte alls roligt. Men idag mådde jag bättre så jag, mamma och pappa gick på promenad i höstsolen. Imorgon ska jag till dagis och samla på mig ännu lite fler bakterier. 

Nallen och jag

Jag tar väl hand om min nalle. Här matar jag nallen. Det är viktigt att låta smack smack när man matar.

.

Gapa stort.. Jag hjälper nallen att borsta tänderna.
Det måste man för annars kommer Karius och Baktus.

..


Oj, Max vovve badar i baljan... Jag läser gó nattsaga för nallen.

...

Jag tycker om min nalle!


Mata "pippera"

En dag gick jag, mamma och pappa till Mariebergsskogen för att mata fåglarna, eller "pippera" som det tydligen heter i Östergötland. Jag tycker inte bara om badankor, riktiga "pipper" är också roligt.


Fabbe har varit på besök

Fabian och hans mamma har varit och hälsat på oss. Han är jätteliten och jättesöt. Fabian tycker också att det är gott att äta på mina badankor.


Jag har lärt mig ett nytt ord idag...

Baaajs!

Hej hopp.

Ja har vatt suk...

...så vi åkte tyvärr inte och hälsade på min kompis Smilla i Västerås som vi hade planerat. Istället var mamma och jag hemma hos mormor och morfar i fredags medan pappa träffade sina jobbarkompisar. I lördags morse var pappa sjuk (torr i munnen och illamående), men det gick över rätt snabbt. Istället blev mamma sjuk och snorig. Idag var jag lite piggare så pappa och jag åkte och hälsade på Erik och Amanda och deras föräldrar. Vi var i lekparken och gungade och sen lekte vi med en stor traktor. Det var så skoj så jag ville inte gå därifrån.


Det är kul att gunga!


Busig, snorig och glad

Mamma och pappa har ordnat ett eget rum till mig. Snart ska jag få börja sova där själv eftersom jag blivit så stor nu.


Här håller jag på att laga mat... Eller vänta, nu blev det visst fel..?


Här hjälper jag mormor att plantera ut lökar i trädgården.


Så här badar man hemma hos mormor och morfar. Tur att jag är så liten så jag får plats..!


Hej hopp!

Hej igen!

Oj, det var visst inte så lätt att få tid att blogga så ofta. Jag har ju fullt upp med att gå på dagis, leka med dockan, nallen och mina bilar. Jag tittar mycket i alla mina böcker och är ute och leker. Till råga på allt har vi inget badrum hemma så vi bor hos mormor och morfar nu i veckan. Ja jag har fullt upp på dagarna, men det är skoj! Jag ser hela tiden till att mamma och pappa inte har en lugn stund :) 

På lördag ska jag åka till Västerås och hälsa på min kompis Smilla. Hon är snart tre år och kan nästan allt. När vi kommer hem därifrån ska jag skriva å min blogg och berätta om allt Smilla lärt mig under helgen.

Puss och hej!


Hej då mobo och Adde!

Idag åkte min morbror till Toronto för att bo där i ett helt år. Vi sa hej då till honom igår och då var det riktigt gråtkalas. Jag är lite för liten för att få åka och hälsa på så jag kommer att sakna honom jättemycket. Nästan lika mycket som mamma...

Jag har haft lite feber dom senaste dagarna så jag var hemma från dagis idag, men det gick inte att vara här hemma för vi håller på att få nytt badrum så jag och mamma fick åka hem till mormor och morfar istället. När vi kom hem därifrån kom våra nya grannar - Micke, Sofhi, Astrid och lilla William - över och åt kvällsmat. Det var jättemysigt men tillslut blev jag så trött att jag ramlade hela tiden. 

Nu ska jag sova! Natti natti!

Adde, mobo Peter och jag i våra fina Sverigetröjor på deras

Tilda entrar sajberspejs!

Hej och välkomna till min nya blogg!

Eftersom jag har så många nära och kära som bor långt bort (nu även "mobo" som ska bo ett år i Toronto) och säkert undrar vad som händer i mitt liv så ska jag försöka skriva och lägga ut bilder så ofta som möjligt. Dessutom har jag hört att alla tuffa tjejer bloggar och man måste ju hänga med :)

Hej så länge!


RSS 2.0